Tippeligaen 2009: Brann - Tromsø IL

TIL-jubel etter seieren over Brann

For en kamp. Som forrige kamp som var mot Vålerenga vant TIL komfertabelt 4-2. Spissene Morten Moldskred og Sigurd Rushfeldt sto for scoringene. To hver. Først ute var Morten så fulgte det slag i slag til det sto 4-0. Vi skal ikke glemme at Joel Lindpere også hadde en ball inne i nota. Men den ble på uforklarlig vis annulert av dommeren. Brann fikk seg et trøstemål i slutten av omgangen, slik at pauseresultatet var 4-1 for TIL. Dette var en omgang hvor TIL herjet med Brann. De eide midtbanen og var utrolig effektive.

Andre omgang ble et antiklimaks for TIL. Først fikk Brann nok et billig straffe, og de presset på for å få kontakt. Men TIL sto han a. På slutten ble det veldig ampert etter ei takling fra Brann på Joel Lindpere. To mann utvist, Austin og Douglas Sequeira. Dermed har TIL plassert seg der laget hører hjemme på tabellen : I tetskiktet. Og vi skal huske at TIL har hatt tre bortekamper av de fire første. Vi har nok mye å glede oss over, fremover.

TIL og banens beste var Morten Moldskred, han spilte nok en storkamp, var hele tiden en trussel, to goalgettermål og en målgivende. Fire mål på de to siste kampene. Strålende. Blir landslaget neste ?   Dommer var Svein Oddvar Moen fra Haugar.

Oppdatert: 14.04.2009