Tippeligaen 2008: Tromsø IL - Viking

Så kom årets første tap.

Etter tre minutter kommer kampens første halvsjanse, et godt skuddforsøk fra Allan Gaarde fra 22 meter. 15 minutter senere er Viking frampå igjen, men Jone Samuelsens skudd blir blokkert. I det 23. minutt kommer TILs største sjanse i kampen. Sigurd Rushfeldt forsøker seg på et frispark fra 18 meter, som Viking-keeper Kristian Nicht redder med en hånd. 1-0 scoringen kommer i det 38. minutt, etter at Alexander Ødegaard finter ut Tommy Knarvik og Miika Koppinen og sender ballen til en umarkert Martin Fillo.

Viking åpnet best i andre omgang, men TIL tok mer over etter at Morten Moldskred kom på banen. Men gang på gang  stoppet Vikings forsvarsmur TILs forsøk. TIL kom aldri til de store sjansene, og nærmest var faktisk Nikolai Stokholm på et frispark i det 15. minutt, hvor Sead Ramovic reddet helt nede ved stolpen, men ingen av forsøkene var farlige. Dermed ender det 0-1, og tromsøværingene måtte gå skuffet hjem.

TILs beste var Tore Reginiussen, han var konge i luftrommet, Veldig god med ballen i beina og bryter mange angrep.    Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 21.04.2008