Tippeligaen 2008: Tromsø IL - Strømsgodset IF

Sigurd satte inn det viktige 2-0 målet.

I det åttende minutt finner Sigurd Rushfeldt spisskolega Morten Moldskred inne i boksen. Fra skrått hold skyter spissen rett utenfor Godset-målet. Men selv om TIL fortsetter å styre spillet før pause, er det bortelaget som kommer til de aller største sjansene. Kvarteret er spilt da Moldskred er på farten igjen. Også denne gangen mottar han ballen i god posisjon inne i 16-meteren, finter bort en forsvarer, men også denne gangen går skuddet utenfor. Etter 23 minutter får David Nielsen stå alene i boksen. Han prøver seg på et skudd på direkten, men Sead Ramovic er med på notene og redder. I det 41. minutt er en Godset-spiss på farten igjen. Denne gangen finter han Douglas Sequeira bokstavelig talt av banen og serverer Nordkvelle på 5-meteren. Relativt upresset klarer han - utrolig nok - å sette ballen himmelhøyt over. Rett før pause er det Stian Ohr som tester skuddfoten. Også denne gangen gjør Ramovic en god redning.

Etter et knapt kvarter i andre omgang slår Ruben Yttergård Jensen en god pasning mot Rushfeldt, men mottaket til finnmarkingen er for dårlig og angrepet ender i ingenting. Også på innlegget fra Roger Risholt et par minutter senere blir det bare nesten, da han akkurat ikke klarer å få hodet på ballen. I det 79. minutt er det Nystrøm sin tur å kjøre karusell med Sequeira ute på siden. Han finner Nordkvelle med et innlegg, som får gå opp på fem meter, men Godset-spilleren brenner sin andre sjanse i løpet av kampen. Tre minutter  før slutt spiller Ramovic ballen langt ut til Rushfeldt. Han får ballen på 16-meteren og setter ballen kontant i mål bak Espen Johnsen. Rett før slutt dobler Moldskred ledelsen etter en god målgivende pasning fra Risholdt. Dermed tar TIL en viktig seier.

Morten Moldskred var banens beste spiller. Han løper veldig mye defensivt og står i tillegg for de sjansene TIL får før pause. Mange gode bevegelser. Viser toppscorerklasse da han punkterer kampen på overtid.   Dommer var Tom Harald Hagen fra Grue.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 07.07.2008

Del dette: