Tippeligaen 2008: Tromsø IL - Fredrikstad FK

Bryan Adams rocket kulden ut av Tromsøfolk. Over 5000 publikummere fikk en stor opplevelse under Alfheim LIVE fredag 6. juni.

Fredrikstad er det førende laget i åpningsminuttene, men TIL kommer fort på høyde. TIL holder trykket oppe gjennom store deler av første omgang, og Fredrikstads Gashi og  Barsom får begge gult for å ty til fellinger for å stoppe TIL-spillerne. Etter 35 minutter jubler Morten Moldskred for scoring, men han blir korrekt avblåst for offside. I det 41. minutt stanger Ardian Gashi inn 1-0, på et umarkert løp på fremste stolpe.
TIL starter andre omgang som de gjorde i store deler av første omgang: Med høyt press. TIL bytter inn Adriano Munoz og Bovar Karim for Helge Haugen og Joel Lindpere, og Barsom blir utvist for sitt andre gule kort. Likevel greier ikke TIL å omsette verken overtall eller sjanser i scoringer. De siste minuttene forsvarer Fredrikstad seg godt, og bortelaget vinner ufortjent 1-0.

Tom Høgli var TILs beste. Han slipper verken Alyounoussi eller Barsom mye til på hans side. Bidrar godt offensivt og har kloke pasningsvalg.     Dommer var Per Ivar Staberg fra Harstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen

 

Del dette: