Tippeligaen 2008: Molde - Tromsø IL

TIL-poeng i Molde.

Allerede etter to minutter får Pape Pate Diouf en mulighet, men skuddet fra syv meter går himmelhøyt over. Sigurd Rushfeldt får en større sjanse når han i det 15. minutt sniker seg bak Molde-stopperne og forsøker å avslutte direkte på et oppspill bakfra. Skuddet blir imedlertid stoppet greit av keeper. Kampens første store sjanse kommer når Mame Biran Diouf dytter unna Miika Koppinen og får all verdens tid alene på fem meteren. Utrolig nok klarer spissen å skyte høyt over mål.

Ikke før i det 62. minutt kommer det en skikkelig avslutning på mål. Igjen skyter Molde over - denne gangen er det Holm som prøver seg fra cirka 16 meter. Like etter får innbytter Adriano Munoz en sjanse fra skrått hold, men keeper slår til corner. Jose Mota prøver seg på en fiks avslutning i det 66. minutt, men den går over. I det 80. minutt kommer kampens to største sjanser, men Hestad stoppes først av Sead Ramovic, så Kevin Larsens redning på streken. Det bølger fram og tilbake på slutten, men det ender 0-0.

Sead Ramovic viste klasse da han gjorde en fantastisk redning ti minutter før slutt, og reddet poenget for TIL. Ellers bra i feltet og gode igangsettinger.    Dommer var Kjell Sælen fra Arna Bjørnar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 13.04.2008