Tippeligaen 2008: Fredrikstad FK - Tromsø IL

Adriano Munoz fyrer løs fra langt hold etter tre og seks minutter. Keeper Tommy Runar må gi corner på den første, og plukker opp sin egen retur på det andre skuddet. Etter 16 minutter slår Barsom et farlig frispark fra siden, som Wallace ikke får foten på.  Bra sjanse. Like etterpå avslutter Tegstrøm hardt utenfor. Etter 21 minutter er Rune Lange alene med keeper etter en forsvarstabbe. Men spissen blir for sein i avslutningsøyeblikket.  Etter 34 minutter ruller Ruben Yttergård Jenssen og Lange opp fint, og gir til Tom Høgli. Som blir hindret når han skal skyte. Skulle hatt straffe ?  En sjansefattig omgang som ebber ut 0-0.

Etter 50 minutter blir Rune Lange spilt fri og er alene med keeper, men dommer blåser for offside. Etter 56 minutter får Kvisvik tid til å legge inn fra venstresiden. Ingen plukker opp Ramberg som header kontant i mål. Kvarteret før slutt pådrar Sead Ramovic seg et tullete straffe når han dytter Kvisvik overende under en corner. Wehrmann setter straffen kontant i mål. Resten av kampen kontrollerer Fredrikstad greit og er nærmere 3-0 og 4-0 enn TIL er redusering.

TILs beste var Tore Reginiussen. Han rydder opp i en rekke farlige situasjoner. Gjør få feil.   Dommer var Svein-Erik Edvardsen fra Hamar IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 12.08.2008