Cup NM 3.runde 2008: Ranheim - Tromsø IL

 

Etter TILs fire målsjanser og to mål i første omgang var det Morten Moldskred opp og i mente.. Allerede etter syv minutter satte han inn kampens første mål. Hans Åge Yndestad lempet en lang ball inn i  Ranheims bakrom. Hjemmelaget ropte på offside, men Moldskred tok med seg ballen og satte den sikkert forbi tidligere Fredrikstad-keeper Steinar Sørlie.  Etter 40 minutter avsluttet Moldskred litt for svakt på en TIL-kontring etter pasning fra Roger Risholt.  To minutter senere var 27-åringen igjen fri i  Ranheims bakrom - men avslutningen fra 16-meteren ble reddet strålende av Sørlie.  Så tok det bare ett minutt til før Moldskred var der igjen. Han driblet bort to Ranheim-forsvarere og gikk i bakken da den andre kom litt sent inn. Sigurd Rushfeldt var sikkerheten selv fra 11-meteren.

I andre omgang hadde hele TIL-laget "transportetappe" skrevet i panna og Ranheim fikk styre det meste - uten å skape de helt store sjansene. Og på overtid var Moldskred der igjen. Kevin Larsen dro seg fri på en kontring og trillet ballen uselvisk forbi keeper Sørlie, og der ventet Moldskred som trillet ballen enkelt i mål.

TILs best var selvsagt Morten Moldskred. - Det er selvfølgelig gøy å være mye innvolvert. Det viser at formen er på rett vei. Og det er gøy å score mål, selvfølgelig, sier Moldskred.   Dommer var Kjell Alseth fra Stjørdals Blink.

TIL enkelt videre.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 02.07.2008

Del dette: