Tippeligaen 2007: Vålerenga IF - Tromsø IL

Bovar Karim fikk sin debut.

TIL åpnet kampen friskt og dominerte banespillet fra start. Morten Moldskred setter 1-0 på et nydelig skudd etter en pasning fra Sigurd Rushfeldt. 2-0 kommer like etter,  når Lars Iver Strand slår et frispark og Douglas Sequeira styrer ballen i mål. I mellom målene har Sigurd Rushfeldt en god sjanse, men skyter svakt utenfor. Samme Sigurd får et mål annulert etter en hårfin offside. . Reduseringen kommer på en unødvendig corner forårsaket av målscorer Sequeira. Jørgen Jalland styrer ballen i mål med pannebrasken, etter at  samme Sequeira  glipper markeringen.

Vålerenga overtar mer i andre omgang, men skaper ikke de store sjansene. Sequeira header hardt like utenfor på en corner i det 54. minutt. Like etter får Vålerenga en kjempesjanse, men Sead Ramovic redder til corner. I det 65. minutt er Morten Moldskred nære på å bli tomålsscorer, men får ikke avsluttet skikkelig fra fire meter. Jan Derek Sørensen har en mulighet til å utligne i angrepet etter, skuddet ender i tverrliggeren.  Utligningen kommer i det TIL igjen sover på en dødball, Jørgen Jalland får lurt ballen over streken etter mye rot inne i 5-meteren. De siste som skjer er at TIL-debutanten Bovar Karim smeller avgårde et farlig skudd, men det ender utenfor.

TILs beste var Sigurd Rushfeldt, han gjør en veldig sterk jobb i forkant av 1-0.  Arbeidsom og klok i absolutt alt han foretar seg. Svært viktig på defensiv dødball.   Dommer var Terje Hauge fra Olsvik.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 24.07.2007