Tippeligaen 2007: Tromsø IL - Strømsgodset IF

Morten scoret nok ett mål for TIL.

Strømsgodset åpner kampen med å ha ballen mye, men TIL skaper den første sjansen. Tradisjon tro utnytter Morten Moldskred muligheten og gir TIL 1-0, med en lobb over Espen Johnsen etter tretten minutter. Syv minutter senere er Helge Haugen uheldig og duller borte i Nordkvelle som faller enkelt og får en litt billig, men greit straffe tildelt.. Andre Bergdølmo er sikker fra krittmerket og utligner til 1-1. Joel Lindpere og Morten Moldskred får noen halvsjanser i minuttene som følger., men den største sjansen til å ta ledelsen får Christian Steen i det 33. minutt, på det gode innlegg fra Martin Knudsen. Han klarer imidlertid ikke å styre innlegget i mål. Moldskred avslutter omgangen med et eventyrlig dribleraid fra midtstreken til fem-meteren, men får ikke avsluttet.

2. omgang blir langt mindre begivenhetsrik enn den første. Et skudd fra Haugen i det 54. minutt er så å si det eneste som skjer før bortelaget tar ledelsen i det 70. minutt. Fredrik Winsnes avfyrer en markkryper av et frispark fra 30 meter. Ballen stusser via spillere i feltet, triller sakte i stanga og over streken bak en utspilt Sead Ramovic i TIL-målet. Lite skjer etter scoringen, men Steinar Nilsen legger om til en veldig offensiv 4-3-3, som gir uttelling de siste fem minuttene. Først får Sigurd Rushfeldt bra klem på et frispark etter 89 minutter, men Johnsen redder godt. Rushfeldt og TIL ga imidlertid ikke opp, og to minutter på overtid stanger "Rush" ballen i mål på et innlegg fra Moldskred. Dermed ender kamoen 2-2.

TILs beste var Morten Moldskred, en forykende første omgang med blant annet mål og et herlig dribleraid., blir delvis borte i andre omgang, men dukker opp igjen like før slutt og slår innlegget til 2-2.   Dommer var  Kjell Sælen fra Arna-Bjørnar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 22.10.2007