Tippeligaen 2007: Tromsø IL - Lyn

En barriere brutt.

Så gjorde han det igjen på Alfheim, Morten Moldskred. I sin fjerde hjemmekamp på rad scoret han mål. I sin fjerde hjemmekamp på rad  fungerte samarbeidet med Sigurd Rushfeldt utmerket. Sammen er de dynamitt. Sammen er det et av Tippeligaens beste spisspar.. Og da må det være en prioritert oppgave for TIL-ledelsen å sørge for at Moldskred og Rushfeldt scorer mål på Alfheim også i 2008, og kanskje i 2009 og 2010.

TIl får en pangstart når Sigurd Rushfeldt spiller gjennom Morten Moldskred, som alene med Eddy Gustavsson i Lyn-målet enkelt setter inn 1-0 til hjemmelaget. Etter dette preges resten av omgangen av labert tempo og få målsjanser. Nærmest kommer Lyn med et skudd som Sead Ramovic har god kontroll på.

Det er mer fart i TIL etter pause. Moldskred får en stor sjanse etter 63 minutter som Lyn-keeper Gutavsson så vidt får slått via tverrligger og ut. To minutter senere får Rushfeldt sjansen, men hans skudd fra  skrått hold går rett i klypene på nevnte Gustavsson. Hans Åge Yndestad dobler TILs ledelse etter 67 minutter når Ramovics  lange pasning sender han alene gjennom. Rushfeldt har så en heading i tverrliggeren og ned på streken som blir klarert, før Espen Hoff scorer på Lyns eneste sjanse i andre omgang, med et godt skudd ti minutter før slutt.

TILs beste var enda en gang Morten Moldskred. han er i en fantastisk form for tiden. Scorer et flott mål og er et konstant uromoment. Meget god teknisk.   Dommer var Kjell Alseth fra Stjørdals Blink.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Bladet Tromsø).

Oppdatert:24.09.01.2007