Tippeligaen 2007: Start - Tromsø IL

Douglas spilte en god kamp på TILs midtbane.

Rolig åpning på kampen, før det smeller i det syvende minutt hvor Hæstad er halvmeteren fra å heade Start i ledelsen.Starts Ole Martin Årst scorer så i det 14. minutt etter klabb og babb i TIL-feltet, mens Morten Moldskred får en stor sjanse bare minuttet senere. Høie redder til corner. I det 31. minutt når Strømstads innlegg Midtun Lies hode, men avslutningen går i stolpen. Halvsjanse når Hæstad, brenner returen over mål.  TIL skaper et visst press utover i omgangen, men får ikke store sjanser.

Lite som skjer i andre omgang før Martin Knudsen får en enorm mulighet få meter unna Start-buret. Tore Reginiiussen kriger ballen fram til Knudsen, som avslutter hardt og rett på keeper.. Strømstad skyter godt i det 63. minutt, men redningen fra Ramovic er minst like god. Fine takter i forkant av Joel Lindperes halvsjanse i det 70. minutt, uten at det ble veldig farlig. På overtid får Strømstad en stor sjanse, men headingen går i tverrliggeren. Bare sekunder før sluttregisserer Ruben Yttergård Jenssen, Joel Lindpere og Lars Iver Strand et angrep som avsluttes på nydelig vis av Douglas Sequeira. Dermed 1-1.

TILs beste var Christian Steen.    Dommer var Kjetil Sælen fra Arna Bjørnar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 06.08.2007