Tippeligaen 2007: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Her får Lillestrøm SK unngjelde.

Etter flere LSK-dødballer og et brukbart hjemmetrykk i åpningsminuttene ble kampen snudd helt på hodet etter åtte minutter.  TIL kom for første gang ordentlig  framover - på vakkert vis. Lars Iver Strand var regisøren for en kontring fra øverste hylle, der han vendte bort to motspillere og slo en stikker til Sigurd Rushfeldt.  "Rush" kom alene med keeper, men ble lagt i bakken da Mouelhi var på ryggen hans. Dermed dobbel straff etter regelboka, rødt kort og straffe. Det er ingen tvil om at det var straffe.  Straffen fra Sigurd var aldeles meddels, men Lars Iver var lynkjapp frampå og puttet inn returen.  Dermed ble det 82 minutter i overtall - noe som åpenbart preget kampen.  Det ble verre for hjemmelaget, da de var inne i en god periode og skapte noen brubare muligheter rotet Anders Ramberg det til. Hans tilbakespill mot egen keeper ble for slapt, Morten Moldskred snappet ballen og fikk pirket den fra dødlinja og ut til Joel Lindpere- som trillet den inn.

Andre omgang var TILs kamp. Moldskred kunne hatt seg et par mål, men det var i stedet Tore Reginiussen som ble siste målscorer da han steg til værs på første stolpe og vakkert headet inn en Martin Knudsen-corner. Dermed lyder de tre siste Åråsen-rekkene slik (med TILs mål først): 2-1, 2-1 og 3-0. Det var i denne kampen og kamper forøvrig en masse holdinger, dette er noe som er med å ødelegge fotballen. Etter min  mening er det helt og holdent dommerenes ansvar.

Lars Iver Strand var best på et godt TIL-lag denne kampen..   Dommer var Brage Sandmoen fra Kjelsås.

Oppdatert: 17.09.2007