Tippeligaen 2007: Fredrikstad FK - Tromsø IL

En deppet  Knut Borch.

Etter en langsom start kommer Fredrikstad til sin første store sjanse i det 18. minutt. Etter det er det hjemmelaget som i all hovedsak styrer showet i første omgang. Sigurd Rushfeldt blir skadet etter å ha truffet stolpen i en heading i det 22. minutt, og Lars Iver Strand må overta kapteinsbindet. Tre minutter før hvilen får Adrian Gashi hull på byllen, og sender Fredrikstad opp i ledelsen.

TIL starter andre omgang friskere enn de gjorde i første, men får en smell da Fredrikstad triller ball i hatt med forsvaret, og Tarek Elyounoussi setter inn ballen enkelt bak Knut Borch i det 60. minutt. I det kampen går på overtid setter Bovar Karim inn sin første TIL-scoring når han løfter ballen inn fra kort hold. Det blir likevel 1-2 tap til slutt - et resultat som gjenspeiler kampen greit.

Kunt Borch gjorde "come back" etter over et år ute med skader. Han kom meget godt fra det, kunne ikke lastes for målene, og var TILs beste denne gangen.   Dommer var Brage Sandmoen fra Kjelsås.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 27.08.2007