Tippeligaen 2007: Aalesund FK - Tromsø IL

Morten Moldskred i kjent positur.

I det 6. minutt kommer Sigurd Rushfeldt seg ned på kanten, og løfter ballen inn på bakerste. Der smeller Morten Moldskred ballen i mål. Tre minutter senere kommer Diego Silva helt alene med Sead Ramovic. Keeperen redder og Aarøy får ikke ordentlig klem på returen. Midtveis i omgangen setter Diego Silva inn utligningen etter et fint Aafk-angrep. I det 26.minutt kommer Rushfeldt seg fri fra Kibebe, men skyter svakt utenfor. Ti minutter før pause får Amund Skiri en bra sjanse for hjemmelaget, men skuddet går rett på Ramovic.

I det 60. minutt får Aalesund straffe når Douglas Sequeira feller Joakim Austnes. Jeffry Aubynn er sikker fra straffemerket. Bare fire minutter senere smeller Hans Åge Yndestad til fra 20 meter, via en Aafk-spiller. Ballen stopper opp på fem-meteren, og Lars Iver Strand løper opp ballen og banker inn utligningen. Ti minutter før slutt serverer Lars Iver til Rushfeldt. TIL-spissen banker inn 3-2 bak Adin Brown. TIL kontrollerer greit inn seieren. På overtid har både Roger Risholt og Sigurd Rushfeldt muligheten til å gjøre 4-2 på en dobbelsjanse..

TILs beste var Sigurd Rushfeldt,  glimrende pasning til 1-0. Flink som alltid til å holde på ballen. Vinner frisparket som gir 2-2., og scoret seiersmålet på flott vis.   Dommer var Tor Harald Hagen fra Grue.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 31.09.2007