Cup NM 1.runde 2007: FK Senja - Tromsø IL

Tomålsscorer Ole Martin Årst.

TIL klarte bare å score tre mål på atten store målsjanser. Så lite effektive er  det lenge siden "Gutan" har vært. Og TILs trener Steinar Nilsen hadde enda flere sjanser enn disse atten. - Vi skapte vel 22 sjanser og scoret tre mål. Det er veldig lite, slår Steinar Nilsen fast. Vi fikk se Joel Lindpere og Ole Martin Årst punktere kampen  i første omgang.  Da Lindpere ga TIL oppskriftsmessig "Gutan"  ledelsen i det åttende minutt - etter en perfekt stikker fra Joachim Walltin - var det i relaiteten bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Ole Martin Årst økte på til 2-0 og 3-0 før det var gått en halv time. Men så stoppet det helt opp i målprotokollen. I tillegg til Årst og Lindpere, burde Lars Iver Strand, Stephen Ademolu, Morten Moldskred og Vegard Braathen ha pyntet på resultatet. TIL-treneren oppsummerte kampen slik: - Første omgang var OK og bra.  Andre omgang var det litt "ferie" over det hele og det skurret i avslutningsfasen. Steinar var imidlertid godt fornøyd med innsatsen og innstillingen til sine disipler.

Midtstopper Tore Reginiussen var TILs beste spiller.   Dommer var Stig Are Sørensen fra Ulfstind.

Oppdatert: 21.05.2007