Cup NM 1.runde 2005: Ishavsbyen - Tromsø IL

Kim Larsen var involvert i alle TILs mål mot Ishavsbyen. Spissen tilbys en ny og lengre avtale med TIL - men han har også blitt kontaktet av andre eliteserieklubber. TIL-trener Otto Ulseth så godt som bekreftet at de ønsker å forlenge med 28-åringen. Tore Rismo skryter av Larsens inntreden i TIL-troppen. - Kim har vært kjempeproff helt siden første treningsøkt. Vi er veldig fornøyd med ham.

I går var Kim Larsen på topp for TIL, og senket IFK ved å være involvert i alle målene. De kom slik:  0-1 - 17 min.: Larsen legger hardt inn fra høyre. Ballen settes kontant opp i vinkelen av den uheldige IFK-stopperen Kim Hunstad.  0-2 - 32 min.: Ballen inn fra høyre, der ballen detter ut til Ole Andreas Nilsen, etter en duell mellom Larsen og en IFK-stopper. Ole Andreas klinker ballen i langhjørnet.  0-3 - 62 min.:  Ett langt oppspill til Larsen. Han kriger ballen inn i duell med Andreas Rørnes.  0-4 - 64 min.: Nilsen lekkert innlegg fra høyre. Larsen på fint løp, og setter ballen enkelt i mål.

Bare minuttet etterpå var Larsen millimetre fra et ekte hat-trick på tre minutter, men skuddet etter en herlig vending i feltet ble reddet med beina av en god Roy Hugo Øien i IFK-målet. Kim Larsen hadde også en en fri heading på overtid, igjen etter innlegg fra Ole Andreas Nilsen, men stussen gikk utenfor.

Akkurat den transportetappe man hadde forventet for TIL, men de brilljerte ikke mot "Byen". Det mest positive var var Kim Larsens målteft, og Ole Andreas Nilsen, som benyttet sjansen til å domminere på høyre kant.  

TIL-trener Otto Ulseth skrøt veldig av Ishavsbyen og rammen rundt cupkampen i Tromsdalen. - Et flott arrangement med en fabelaktig speakertjeneste. Og IFK var et veldig trivelig lag å spille mot. Så all ære til dem, roser Ulseth.

 Unge Ruben Yttergård Jenssen imponerte også med et skjeldent blikk for spillet til en 16-åring å være, ta vare på dette talentet.   Dommer var Jørn Erik Schjetne fra Fløya.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 12.05.2005

Del dette: