Tippeligaen 2003: Viking - Tromsø IL

Periodevis var ikke TIL noe Tippeligalag, Vertene fikk utover kampen enkel match og vant fortjent.  - Situasjonen er ikke værre etter denne kampen enn den var før, sier hjelpetrener Bjørn Johansen. Heldigvis for TIL tapte Aalesund, samtidig som Lyn og Brann er innen rekkevidde.  - Vi er klar over at blir en tøff høst, veldig tøff, fortsetter Bjørn Johansen.

TIL var best i 21 minutter i Stavanger - og de burde ledet. Allerede etter to minutter kunne TIL tatt ledelsen. Men pasningen fra Hans Åge Yndestad til Ole Martin Årst var for dårlig. Dårlig var ikke forsøket til Morten Gamst Pedersen etter 14 minutter. Oppspillet fra Hans Åge ble elegant dempet, men skuddet gikk i tverrliggeren. Scoring der - og utfallet kunne blitt bedre i Stavanger. Men fotball handler om scoringer, det slo Viking fast i denne kampen.

Etter at Nevland sendte laget i ledelsen midtveis i første omgang var løpet mer eller mindre kjørt. Og da Andreas Schei Lindbæk økte ledelsen før hvilen var det klart at poengene ble i Stavanger. - Vi har et par gode sjanser, men vi klarer ikke å utnytte dem, sier Bjørn Johansen. Sammen med Thomas Hafstad og Peter Kovacs hadde Bummen karantene, Svein Morten Johansen var ute med skade. Roar Christensen måtte gå av banen midtveis i første omgang, det ble tynt etter hvert. - Samtlige lag merker om fem spillere er ute. Heldigvis er i alle fall tre av dem tilbake i neste kamp, fortsetter Bummen.

Uansett øker presset på Trond Johansen og de øvrige i TIL-leiren denne uka. Roar Christensen sier det på denne måten - Vi må ha poeng mot de lagene som vi kjemper mot, det vil si lagene i bunnstriden.   - Vi må bare ta en kamp av gangen, uansett kan vi ikke legge oss ned å dø av dette, mener midtstopper Steinar Nilsen.  

Dommer var Per Ivar Staberg fra Harstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 16.04.2004

Del dette: