Tippeligaen 2003: Tromsø IL - Bodø/Glimt

Referat:   Tre straffe-mål,  og to overtidsmål for TIL gjorde slaget om Nord-Norge til et skikkelig drama. Det var spilt 72 minutter, og TIL hadde ikke skapt en eneste målsjanse i andre omgang. I grunnen  merkelig for et lag som da hadde ligget under 1-2, og som sårt trengte en seier. Så "eksploderte" tre TIL-gutter med en snittalder på 21 år.

De gjorde Glimts høyreside til sin egen "sandkasse". 21 år gamle Morten Gamst Pedersen startet med å sende en lang "chip" frem til 22 år gamle Hans Åge Yndestad, han vippet ballen med seg over hodet på Kristoffer Paulsen og serverte den på et sølvfat til 20-åringen Lars Iver Strand- som puttet på for åpent mål.

Som sagt det ble tatt tre straffer - to til Glimt og et til TIL, alle ble det mål av. Glimt var hele tiden i føringen, men TIL var mesterlig på opphenting, selv da Glimt gikk opp til 3-2, bare åtte minutter igjen av kampen, kom TIL tilbake og utlignet til 3-3.