Tippeligaen 2003: Lyn - Tromsø IL

Referat:   Fem kraftige Lynnedslag, tre av dem i løpet av ni minutter i første omgang, sendte TIL hodestups inn i den tjukkeste bunnstriden igjen. En utrolig merkelig fotballkamp der vi var veldig sløve i markeringene, innrømmer Steinar Nilsen. - Det er ikke første gang noen fatale minutter har ødelagt for TIL denne sesongen. Odd scorer fire ganger på 17 minutter i Skien. Her fikk Lyn tre mål på ni minutter.

På Alfheim ble Per Egil Swift matchvinner, her scoret den tidligere TIL-spilleren det første målet for Lyn - en vakker heading fra 16 meters hold. Men før dette hadde Ole Martin Årst en dobbelsjanse som det burde vært scoret på. Men TIL spilte ingen dårlig kamp, de hadde vel så mange sjanser som Lyn, men som Terje Skarsfjord så godt karakteriser dette - vi var dårlig i begge boksene. Suspenderte Lyn-spiller Jonny Hanssen ment sogar at TIL var det beste laget, tross tap på hele 1-5.

Da Peter Kovacs headet inn et fint mål sju minutter før pause, øynet man muligheten for kamp igjen, men TIL måtte jo bare pøse på med folk fremover, og dette straffet seg. Ellers viste Karim Essediri gode takter på høyre flanke, han kom med det ene innlegget etter det andre, og det er utrolig at det ikke ble flere TIL-scoringer.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 07.10.2003