Cup NM 2.runde 2003: Tromsø IL - Hammerfest

Referat:   Morten Gamst Pedersen (21) slo an tonen og lagde ekte hat-trick på bare 12 minutter da TIL lekte seg videre til 3 runde i cupen. Morten fikk prøve seg som midtspiss i de siste 20 minuttene mot Hammerfest  og svarte med tre mål mellom 77 og  89 minutt.

På tide at jeg scoret, sa Bummen etter kampen. Etter pause var det TIL for alle penga, selv med ti mann (Eirik Bertheussen utvist) holdt de huskestue med 2. divisjonslaget fra Finnmark.  Lars Iver Strand viste spissegenskaper av beste merke med to pene nettkjenninger. I tillegg fikk han HFK-stopperen  utvist da Strand var alene gjennom. Karim Essediri som var meget god på høyrekanten etter han kom inn i andre omgang, fikk æren og banke inn 5-1, før Morten Gamst Pedersen avsluttet showet med sine tre scoringer.