1.divisjon 2002: Tromsø IL - HamKam

Det begynner å brenne et blått lys for TIL i kampen om direkte opprykk, For TIL har et tøft program igjen, og hjemmetapet mot Ham-Kam gjorde alt så forferdelig mye verre. - Jeg vil ikke krisemaksimere, men  det  er klart vi hadde vært mer tilfreds med tre poeng, sier TIL-trener Trond Johansen.

Det sviktet først og fremst i det defensive arbeidet. Maken til lettkjøpte baklengsmål skal man lete lenge etter. Det handler ikke bare om markeringssvikt, men også ballpress.  TIL fikk en strålende start med Lars Iver Strands scoring etter 27 sekunder. Og de fortsatte med å skape to store sjanser til i løpet av de sju første minuttene. Så utlignet Ham-Kam.

TIL trengte litt tid for å komme seg av sjokket. Steinar Nilsen forsvant med skade. Men så kom Ole Talberg på et flott løp på høyre, fant Peter Kovacs foran mål og ungareren satte inn 2-1 sju minutter før pause. I andre omgang scoret Ham-Kam to ganger på fem minutter, da var kampen kjørt.

Dommer var Per Ivar Staberg fra Sunndal.

Oppdatert: 15.04.2004