1.divisjon 2002: Tollnes BK - Tromsø IL

Lørdag fylte Bjørn Johansen 33 år, dagen etter sørget han for tre meget viktige poeng og tabelltopp igjen etter det som lenge minnet ubehagelig mye om nok et bortemareritt.

Fram til Steinar Nilsen blåste inn 1-1 var denne fotballkampen en tragedie i rødt og hvitt. TIL kom til en bane som knapt er mulig å finne - og med et gressteppe som neppe har vært klipt siden St. Hans. De møtte et lag som manglet den beste spissen, fikk den nest beste skadet etter å ha brent en stor sjanse alene med keeper på 1-0, fikk en annen spiller utvist rett etter 1-1 og som hadde keeper-reserve på 51 år på benken...!

Likevel kunne Tollnes ledet 2-0 og 3-0 før Steinar banket inn utligningen på et frispark fra 20-25 meter.  Takket være denne kanonen og Bjørn Johansens mål 11 minutter ut i andre omgang, endte det likevel med tre poeng.