1.divisjon 2002: Skeid - Tromsø IL

På forhånd fryktet man i TIL-leiren Skeids dødballer. Og det var også en dødball som kostet TIL to poeng på Voldsløkka. Ironisk nok var det en egen dødball som nå gjør at Strømsgodset kommer til Alfheim neste kamp med håp om å få kontakt med serielederen. Åtte poeng er skrumpet inn til seks, og vinner serielederen neste kamp er avstanden skrumpet inn til tre poeng ned til kvalikkplass.

Leo Olsen fortsetter å markere seg i TIL-trøya. nå fikk han sitt første Tippeligamål. Bare minuttet etter pause ga harstadværingen TIL ledelsen. Ole Andreas Nilsen slo en lang ball opp på Morten Gamst Pedersen, som headet ned i feltet. Thomas Hafstad forstyrret Skeid-stopperne nok til at ballen gikk forbi dem, og bakfra kom Leo Olsen stormende og banket ballen i nettet.

Defensivt leverte TIL en solid kamp, det ble aldri farlig på Skeids dødballer. I stedet kom 1-1 på en TIL-corner. Både Moen, Lange og Koppinen var oppe på corneren da Skeid fikk tak i ballen og kontret kjapt. Og Skeid scoret på deres eneste store sjanse i kampen.