Tippeligaen 2001: Molde - Tromsø IL

Måltørkelaget TIL sjokkerte Molde med å score tre mål på åtte minutter i andre omgang. Men spurten kom for seint. En tam første omgang og billige baklengst gjør at gutan fortsatt befinner seg under streken.

Det hjelper liksom ikke å starte forballkamper på 0-3 etter en drøy time. Det var det TIL gjorde. Synd, for Molde imponerte på ingen måte. Hadde TIL opptrådt med større aggresivitet og vist mer selvtillit den første timen, kunne det blitt en match med et annet utfall. Men TIL kom veldig sterk tilbake, med at Morten Gamst Pedersen styrte inn 1-3 etter en kort cornervariant.

Tre minutter senere var innbytter M`Baye på rett plass foran mål etter et blokkert Jonny Hanssen frispark. Plutselig var det spenning igjen, men så serverte Miika til Magne Hoseth, og 2-4. Men det var ikke over. Jonny Hanssen klinket til nok et frispark - denne gikk rett i mål, 3-4. På slutten kunne godt TIL utlignet, men det ville seg ikke.