Cup NM 3.runde 1999: Alta IF - Tromsø IL

Tryggvi Gudmundsson er Tromsø ILs ubestridt målkonge. Med kampens fire mål er islendingen opp i ni cupmål på tre kamper. Nå er han også med sine fjorten mål, toppscorer  i klubben totalt. Tryggvi har i år vært en av TILs beste spillere, men i serien har målene først kommet i de siste kampene.

TIL gikk til pause med komfortable 3-0, men det var også etter å ha scoret på de tre sjansene laget hadde. Hadde Alta vært heldigere både fremover og bakover kunne det stått uavgjort til hvilen. Men målene kom imidlertid på løpene bånd i andre omgang. Da satte TIL inn det giret som det så ut som de hadde på lur før pause.

Men målene til Gudmundsson var av den enkle sorten. To returer fra Alta-keeper Kenneth Eidesen, og to fra fem meters hold på åpent mål, var ikke akkurat  spektaktulært, men også de må settes.

Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.

Oppdatert: 09.04.2004