Tippeligaen 1997: Tromsø IL - Brann

Referat:   Endelig jubel på Alfheim igjen. For første gang denne sesongen gikk publikum hjem i glede over spillet. Det var på tide publikum fikk litt valuta igjen for pengene, og i dag tror jeg de var fornøyd, gliste Per Egil Swift.   Fjorårets TIL-spiller, nå Brann-spiller Arne Vidar Moen, kom med følgende innrømmelse: - TIL tok oss på innsatsen, ingen tvil om det, og de vant en fortjent seier.

Patric Karlsson hadde to store muligheter før det var spilt i ti minutter. Derfor var det fortjent at svensken scoret kampens siste mål.  Bjørn Johansen sendte TIL i ledelsen etter 11 minutters spill, Morten Kræmer slo en perfekt pasning til Bummen som kom på løp bakfra, rundet keeper på en elegant måte, og scoret enkelt på et tomt mål - med en tidligere lagkamerat  Arne Vidar Moen halsende bak.

 Frode Fermann kom inn etter pausen, og markerte seg med en gang. Ti minutter ut i omgangen kom han fri på siden, og innlegget traff Per Ove Ludvigsen i armen.  Straffe mente dommeren - og pekte ubønnhørlig på krittmerket. Per Egil Swift scoret sikkert.  Så kom det tredje målet: Satte ballen mellom beina på keeper, godt med ei scoring igjen, sier Patric Karlsson, som har scoret tre ganger på fem matcher.  

Dommer var Harald Hansen Bodø/Glimt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :08.04.2004

Del dette: