Tippeligaen 1996: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Referat:   Så fikk Ole Martin Årst (21 sjansen der han trives aller best. Som spiss. Og for en kamp han leverte !. Jeg var så sugen, jeg viste at jeg kom til å spille en bra kamp, gliste Ole Martin, som irriterte seg grønn over at han ikke fikk målet han fortjente. Åh! Burde hatt et mål, men jeg var sliten både i hodet og beina, men det er i orden så lenge vi slår LSK.

Ole Martins liv på venstrekanten har vært så ymse. Nå viste han hele Tromsø at det er spiss han er. Det kan ingen ta fra ham. Men det ble ingen mål - ennå !    Bjørn Johansen var også stor denne kampen, og da han plukket opp en halvklarering fra Ståle Solbakken, klinket han ballen opp i hjørnet såvidt via Solbakken, og fikk endelig årets første mål etter å ha brent flere store sjanser denne sesongen. 

Roar Christensen spilte sin første Tippeligakamp fra start, for en vraket Per Egil Swift. Og den tidligere Grovfjord-spilleren var bunnsolid. Synes det gikk bra, men hadde et par sleivpasninger som irriterte meg, sier debutanten.  Men løpskapasiteten han er uovertruffen. - Totalt er jeg fornøyd. Det var et voldsomt trykk på Alfheim. Vedig artig, sier Christensen.  

Dommer var Tommy Skjerveng fra Kaupang.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :07.04.2004

Del dette: