Tippeligaen 1996: Tromsø IL - Brann

Referat:   For første gang satt italienske proffoppkjøpere på Alfheim. De var fra Serie B-klubben Genoa, for å se Sigurd Rushfeldt og Brann-spiller Tore Andre Flo. I stedet var det en annen spiller som stjal showet. Ole Martin Årst scoret tre mål, og det likte italienerne - Si, si. En god spiller - sa Menetto om kampens største TIL-helt.

Ja, dette var Ole Martin Årst sin dag, det er befriende at han treffer kassa. Denne kampen gjorde han det hele tre ganger. Første målet kom ved at Arne Vidar Moen skjøt, og Ole Martin forandret retningen på skuddet, så det gikk rett i mål.  De to andre var klasse-scoringer. 

Etter 34 minutter tok han elegant ned Morten Kræmers overlegg med utsiden av foten og styrte ballen elegant i mål. Det tredje målet hans kom etter innlegg fra Bjørn Ludvigsen.  Årst føk i været, knuste Klaus Eftervaag i lufta, og dunket til med venstrebeinet på"andreballen".  Praktfullt og elegant nede i hjørnet.

Vi hadde en mål-scorer til, nemlig Sigurd Rushfeldt som scoret sikkert på straffe.  Det var et gjensyn med fjorårets TIL-spiller Tore Andre Flo, spørs om han er gått til et bedre lag.  Flo likte seg nok ikke videre på Alfheim denne kampen, han var veldig kranglete og hissig.  

Dommer var Jon E. Skjervold fra Fet.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :07.04.2004

Del dette: