Tippeligaen 1996: Start - Tromsø IL

Referat:   Se, endelig sprudler Sigurd Rushfeldt igjen !  Etter en sesong med manglende humør og spilleglede, løsnet det skikkelig for Vadsø-gutten.  - Jeg var drittlei fotball i vår, det skal jeg ærlig innrømme. Det gikk i ett hele tida. Men en ukes ferie hjemme i Finnmark hjalp på -, sier Rushfeldt, etter tidenes mål-show av en TIL-spiller i Tippeligaen.

Kampen var jevnspilt de 40 første minuttene, Sigurd hadde en stor sjanse tidlig etter en fin ball fra Roar Christensen. Start produserte lite, og spilte som et bunnlag ofte gjør - uten selvtillit og gjennombrudskraft.

Men så skjedde det store ting, det startet fem minutter før pause og varte ti minutter ut i andre omgang: 40 min: Perfekt ball i bakrommet fra Bjørn Johansen, Sigurd sliter seg fri og setter ballen forbi Frode Olsen.   46 min:  Nok en perfekt ball i bakrommet, denne gangen fra Jonny Hanssen. Sigurd nøler ikke - setter ballen kontant i nettaket.  

 52 min:  Sigurd snapper våkent et svakt tilbakespill til keeper, runder Frode Olsen og scorer sikkert.   55 min:  Stikkball fra Bjørn Ludvigsen. Sigurd bruker en berøring før han sender ballen i mottsatt hjørne med venstrefoten.  Fire mål av en og samme spiller i løpet av 15 minutter, ja det er første gang en TIL-spiller gjør. Måtte det bare fortsette ?  

TILs beste var Sigurd Rushfeldt.        Dommer var Tore Hollung fra Østsiden

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :07.04.2004

Del dette: