Cup NM semifinale 1996: Tromsø IL - Vålerenga IF

Vålerenga kom til Tromsø med de ambisjonene å unngå baklengst, og dro hjem til hovedstaden med håp om cupfinale. Det er fortsatt helt åpent foran den andre semifinalen, vi vil helt sikkert få det tøft på Ullevaal, men vi har i alle fall et godt utgangspunkt., sier VIF-keeper Tore Krogstad.  ( dette året skulle det være hjemme- og borte-kamp i semifinalen).

TILs toppscorer Sigurd Rushfeldt ble mer og mer frustrert etter hvert som TIL stanget mot VIF-muren. - Vi spilt feil, det ble bare duell-baller på midten. I steden burde vi forsøkt å komme mer rundt på kantene, men jeg tror vi vil få en annen kamp på Ullevaal. Da må VIF angripe, det gjorde de jo ikke her, sier Sigurd Rushfeldt.

TIL-kaptein Tor Andre Grenersen takket Arne Vidar Moen i garderoben etter kampen. Moen sto på streken og feide vekk skuddet fra Juro Kuvicek etter at Grenersen hadde mistet en tilsynelatende enkel ball rett i beina på VIF-spilleren. - Bra han var der, sier Grenersen, som sist helg reddet TIL fra tap på Åråsen.

3631 tilskuere på tidenes første semifinalekamp i Tromsø ???   - Altfor dårlig, sa en hoderystende TIL-formann Gunnar Wilhelmsen. Han trodde det dårlige været og fjernsynsendingen var årsaken.  

Dommer var Jon E. Skjervold fra Fet.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 06.04.2004

Del dette: