Tippeligaen 1992: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Referat:   TIL åpnet lovende. Spilte kontrollert og sikkert, men det varte bare i 16 minutter. Og TILs nye mareritt på Åråsen var på gang, jeg vet ikke for hvilken gang.

Det nye systemet 3-5-2 fungerte dårlig bakover. Dennis Schiller fikk fritt spillerom på høyresiden, og herjet med TILs venstreside. Og bak glapp markeringene hver gang LSK gikk i angrep. Dette er en kamp som vi vil glemme, men er redd for at det kan bli vanskelig.

Kampen sto egentlig å vippet da Arne Vidar Moen feilet i forsvaret. Tore Kallstad mottok en pasning fra midtbanen, og satte fart mot TIL-målet. Tor Andre Grenersen kom ut, men ble rundet av Kallstad, som sikkert satte ballen i det tomme målet.

Dette ble innledningen på nok et mareritt på Åråsen Stadion - en bane gutan aldri har vunnet på i seriesammenheng. Etter scoringen satte vi med et håp om at TIL skulle komme tilbake, men så skjedde det fatale, bare to minutter etter fikk Dennis Schiller legge inn til Kenneth Nysæther som stupheadet ballen i nettet. LSK scoret ytterlig to ganger før pause.  

Dommer var Egil Nervik fra Freidig.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:DagbladetTromsø)

Oppdatert: 24.05.2003

Del dette: