Tippeligaen 1991: Viking - Tromsø IL

Referat:   Tromsø IL er i ferd med å gjøre sin dårligste vårsesong noen sinne i norsk toppfotball. TIL har to poeng på tre kamper - de har scoret et mål - står uten seier. Tabellen forteller at de er tredje sist. Aldri tidligere har TIL åpnet så svakt siden de debuterte i 1986. TIL anno 1991 er et fargeløst mannskap som mangler både tempo og vilje.

Vi kom hit til Stavanger for å gå aggresivt ut og angripe fra start. Jeg vil på ingen måte være med på at  vi kjørte etter et defensivt opplegg. TIL-trener Bosse Petersson blir arg når vi konfronterer ham med at Tromsø IL skapte lite i første halvdel mot Viking. Bosse ville ikke i det hele tatt være med på at TIL spilte en forsvarkamp for å berge poeng i Stavanger - i en match der det var mange tøffe tak.

Det var Viking-spilleren Gaute Johannessen som var den store goal-getteren hos hjemmelaget, han sto nemlig for begge målene. Og de kom seint i andre omgang. - For meg er det spesielt å møte gutan igjen, jeg føler litt med dem når de må reise hjem med 0-2 tap, sa Erik Pedersen ,etter den tøffe bataljen. Mike McCabe og Roger Nilsen hadde ingen problemer med å være enig  med Porsgrunnsgutten.  

Dommer var Arild Thorp fra Stabæk.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:DagbladetTromsø)

Oppdatert: 22.05.2003

Del dette: