Tippeligaen 1991: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Referat:   Det er de etablerte spillerne som har sviktet, de er ikke sultne lenger. Kritikken mot de "gamle" TIL-spillerne har vært merkbar denne vårsesongen. Spesielt Truls og Trond har hatt problemer med å spille opp mot sitt beste. Men mot LSK viste trioen,Truls Jenssen (30), Trond Johansen (28) og Lars Espejord (28), at de eldre og rutinerte spillerne på årets TIL-lag fortsatt har mye å gi.

Det første målet kom etter et kvarter, og det var Tronds presise innlegg som fant Truls på bakre stolpe. Ved scoring nummer to dempet Trond ballen på brystet midt på TILs banehalvdel. Han sendte Stein fri på venstresida med en perfekt langpasning, Stein ventet støtte og fikk den, la ballen på hodet til Lars, headingen var ikke hard, men ingen klarte å forhindre målet.

Lars Espejord mener at de etablerte spillerne ikke har vært dårlige, men han har en forklaring hvorfor alt ikke har gått så smertefritt tidlig på sesongen.  - Vi er seks spillere igjen fra i fjor på laget. Ok, de nye spillerne har spilt bra, men det tar tid for alle å tilpasse seg hverandre. Nå føler jeg at laget har funnet sin stil, sin form om du vil. Nå fungerer det. Dessuten har vi marginene med oss for tida, det er også viktig, sier Lars Espejord.  

Dommer var Arild Haugstad fra Faaberg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:DagbladetTromsø og Nordlys)

Oppdatert: 27.03.2004

Del dette: