Tippeligaen 1991: Kongsvinger IL - Tromsø IL

Referat:   Tor Andre Grenersen ruslet slukøret av Gjemslunds gressmatte. TIL-keeperen som har vært best av gutan så langt i sesongen, hadde opplevd 90 smertefulle minutter. Målhungrige bondegutter bondefanget OL-landslagkeeperen fem ganger. Dette synes jeg var ille, sa Tor Andre, mest fordi vi aldri var rundspilt av KIL. Denne kampen kunne vi like godt ha vunnet.

Ved Kongsvingers to første mål virket TIL-keeperen noe passiv, Caleb Francis gjorde en enkel kroppsfinte da han ordnet første målet. 2-0-målet kom fra et skudd som stusset hodet til Tore Nilsen. De tre andre kan han ikke lastes for. Tross tap og innslupne mål, var dette en god kamp fra TILs side, mulig det snur seg til noe positivt.

Og hvem var reservekeeper, jo selveste Bjarte Flem, nå fikk ikke TIL bruk for ham. Sunnmøringen mener kritikken som er kommet mot TIL i vår nok kunne vært dempet noe ned. - Vi må ikke glemme at dette laget har vært med på å gi publikum i Tromsø mange fine stunder. De har hatt en vanskelig åpning, ja vel, men de må få tid på seg, sier Bjarte.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:DagbladetTromsø og Nordlys)

Oppdatert: 26.03.2004

Del dette: