Tippeligaen 1991: Fyllingen - Tromsø IL

Referat:   I dag diskuterers tabellen i TIL. Den forklarer med all tydelighet at tingene ikke er som de skal i rekkene til landsdelens stolthet. Dette forsmedelig tapet for Fyllingen sendte gutan under streken. Bare stemingen i Molde kan være dårligere for øyeblikket, de innehar nemlig siste plassen.

Vel lå TIL under 0-1 etter første omgang, men de hadde spilt en god omgang, og så kom en real  knock out etter 20 sekunder av andre omgang. Da var slaget i realiteten tapt. "Jeg vil ikke bruke krise, men det er klart vi går en tung tid i møte. Denne kampen må vi bare glemme, ettersom vi burde hatt alle tre poengene", sier Bjørn Johansen.

Det var tre meget lettvinte mål TIL slapp inn - alle som resultat av feil bakover, og svak markering foran mål. På det første lot Tore Nilsen seg lure på sidelinja, og innlegget foran mål sto tre Fyllingen-spillere umarkert. Asbjørn Helgeland nærmest sleivet ballen i mål.  På det andre lot Tore Nilsen seg passere alt for lett, og igjen sto Asbjørn Helgeland umarkert foran mål, og dermed 2-0.

På 3-0 sviktet også markeringene foran mål.  På de siste 45 minuttene produserte TIL ikke en eneste målsjanse. Før pause derimot - nærmest haglet det med muligheter foran Fyllingen-keeperen.