Allnorsk1.divisjon 1990: Tromsø IL - Strømsgodset IF

Referat:   Jeg måtte ha en fulltreffer i nordmålet også - for å få slutt på gnålet om at jeg bare scorer i sørmålet på Alfheim. Trond Johansen gliser fornøyd der han står i garderoben, klar til å dusje, etter å ha scoret to mål for første gang i en seriekamp i 1. divisjonen. Den første goalen var en kanon i sørmålet. Den andre en modig heading i nordmålet, etter et perfekt innlegg fra innbytter "Kikkan" Angvik.

Første omgang var virkelig underholdende i sluddbyene på Alfheim. Flust med situasjoner foran begge mål, gjorde sitt til at publikum glemte at det var en kald ettermiddag. Strømsgodset var med å prege første omgang, men vi har fått en glimrende keeper i Einar Rossbach, han skal vi få mye glede av fremover. Første målet kom etter en delikat crossball fra Trond, inne i feltet klatret Lars Espejord opp, hodestøtet var perfekt, keeper sjanseløs. Dette var en god start på sesongen.

Etter pause sank kampen kraftig i kvalitet. TIL klarte ikke å holde tempoet på ballen oppe. Bevegelsen i laget var ikke slik den bør være. Dermed klarte ikke TIL å skape så mye. Noen muligheter noterte vi, men ikke mange. Helt på slutten satt Tommy Svensson inn John Kristian Angvik. "Kikkan" skapte fart på topp umidelbart. Innlegget til Trond Johansen var perfekt. Trond ofret hakespissen, og stanget ballen i mål fra kort hold.  

Dommer var Egil Nervik fra Freidig.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 24.03.2004

Del dette: