Allnorsk1.divisjon 1990: Kongsvinger IL - Tromsø IL

Referat:   Den som kan slå seg på "brøstet" i visshet om at han har spilt en toppkamp, er keeper Einar Rossbach,  Bjarte Flems erstatter ble denne gang brukbar varm i trøya. Hans inngripen både på høye baller i feltet, og når KIL-spissene forsøkte å kombinere seg gjennom i midten, gir oss ingen problemer å kåre Einar til dagens TIL-gutt. Det at jeg har holdt nullen i tre kamper er jeg ikke så opptatt av. Selvtilliten som jeg alltid har hatt nok av, har lite å gjør med denne "nullen" , sier Einar Rossbach.

Det minst hyggelig for trener Tommy Svensson, var at Lars Espejord ble fraktet bort i båre. Etter et skuddforsøk fikk Lars et dytt, og tråkket kraftig over. Samme Tommy var godt fornøyd med ett poeng på en vanskelig bortebane, og gleder seg voldsomt på å komme hjem, for å spille på en skikkelig gressbane.

En ujevn bane gjorde sitt til at Bjørn Johansen misset på et skudd fra fjorten meter. Alene og midt foran mål skjøt han til side for målet. To minutter senere fikk den samme Bummen et perfekt overlegg fra Erik Pedersen. Bjørns heading var både hard og god. Redningen til Kongsvingers keeper Tore Krogstad var enda bedre. 

Uflaks hører også med. Det hadde egentlig TIL da hjemmelagets solide midtstopper Charles Berstad spilte tilbake og over egen keeper. Publikum "så" ballen i mål, men den traff heldigvis for Berstad i stanga.  

Dommer var Bjørn Kronborg fra Faaberg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 24.03.2004

Del dette: