Cup NM 2.runde 1989: Ulfstind - Tromsø IL

Cupsteming ? , Såvidt!   Cupkamp?  Aldeles ikke!  Forestilling på Alfeim Stadion var snarere en bekreftelse på at alt er ved det gamle i Tromsø-fotballen. Samtidig som det var en skremmende påminnelse om nivåforskjellen mellom nordnorsk 3. divisjon og norsk toppfotball.

Det gledelige var at 851 kunne reise seg opp i ellevill trampeklapp, etter at Mike McCabe endelig fikk scoring igjen. 7-0 gjorde han - da han fikk ei lissepasning av Kikkan Angvik. Fram til da hadde Mike ved to anledninger snublet beleilig nok i Ulfstind-feltet, til at TIL hadde blitt tildelt to billige straffespark.

Kampen ble spillemessig katt mot mus. Og Ulfstind farligste målsjanse kom da Jostein Hunstad headet i egen tverrligger. TIL på sin side var akkurat så overlegne, at de kunne vinne med store sifre. Det til tross for at konsentrasjonen i laget var alt annet enn på topp.

Både Tor Pedersen og Mike McCabe var mutters alene med Ulfstind-keeper Frank Rune Mathillas - uten å score. Tor på sin side ga seg ikke med ett mislykket forsøk - han benyttet anledningen en dårlig motstander ga - til å leke. Flere ganger tråklet han seg gjennom Ulfstind-laget, og fikk tilslutt betaling i form av å score kampens siste mål.  

Dommer var Frank Aase fra Høken.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 23.03.2004

Del dette: