Allnorsk1.divisjon 1989: Viking - Tromsø IL

Referat:   Farvel til sølvmedaljene, farvel til europacupen. TIL`s ydmykende nederlag mot Viking, spolerte lagets sjanse til å erobre den viktige andreplassen som gir rett til europacupspill neste år. Nå er også bronsemedaljen truet. Det var øverdøvende stille i TIL-garderoben etter kampen. Der satt en betuttet Bjarte Flem som måtte plukke 4 baller ut av eget nett,. Minst en av dem burde han tatt.

Der satt midtstopperne Tor Pedersen og Tore Nilsen med solid hengeleppe, i visshet om at de har utført årets svakeste forsvarsjobb. Der satt Lars Espejord og Erik Pedersen med bøyd hode fordi de hadde misbrukt åpenbare målsjanser.

Merkelig var det i alle fall, det som skjedde. De første 25 minuttene spilte TIL glimrende, kanskje noe av det beste laget har prestert utenfor Alfheim i år, mens de første 20 minuttene av andre omgang var desidert svakeste TIL-guttene har levert denne sesongen. Man skal huske at det var TIL som tok ledelsen etter 20 minutter, ved i perle av Tore Nilsen.

Vi skal ikke dvele for lenge med denne kampen.  Erik Pedersen leverte bortimot en strålende kamp, han var sentral i det meste som skjedde offensivt. Flere fine raid på venstresiden gir flere pluss i margen. I likhet med resten av TIL-laget sovnet han i andre omgang. Men forsøkte likevel på konstruktive ting når han hadde ballen.   Dommer var Christian Raabe fra Strømsgodset.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 24.03.2004

Del dette: