Allnorsk1.divisjon 1989: Tromsø IL - Molde

-
0
-
0
(
0
-
0
)
Allnorsk1.divisjon
08.10.1989
Tilskuere: 
5 002
Alfheim Stadion

Referat:   Bjarte Flem var den av TIL-gutan som fikk størst oppmerksomhet på Alfheim i går. Før kampen ble han hyllet av TIL-ledelsen, av spillerne og av publikum. Selve kampen gjenomførte han til 19 i stil, med to flotte parader på gode Molde-spisser. Bjarte Flem tok farvel med Tromsø-publikumet, med håp at han får en verdig arvtaker, husk Bjarte har ikke stått over en eneste topp-kamp. Nordlendingen og Molde-keeper Thor Andre Olsen, mente at det var fortjent at TIL tok bronsen.

Det er naturlig å sikte høyere, neste år går vi for gull eller sølv. Med åtte seirer og tre uavgjorte kamper, har TIL befestet sin stilling som et av Norges beste hjemmelag, hjemme-målforskjellen er heller ikke å kimse av, 21-4.

Det er ikke så mye å si om kampen, men TIL burde nok ha vunnet, de hadde mange 100 prosent sjanser, men var ikke dyktige nok foran mål.  Lars Espejord fortsetter. Tore Rismo gjør mest sannsynlig det samme. Einar Rossbach blir trolig ny TIL-keeper.

Det er godt å komme i havn med bronsemedaljer. Skal vi sette oss mål for neste sesong, blir det naturlig å sikte enda høyere, neste år går vi for sølv eller gull, sier TIL-kapteinen Lars Espejord. Lars satt lenge i TIL-garderoben og lot inntrykkene synke. Han tenkte nok på årets sesong og neste år.  

Dommer var Torodd Presberg fra Åssiden.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 24.03.2004

Del dette: