Allnorsk1.divisjon 1989: Tromsø IL - Brann

Referat:   Regnet høljet, folk hakket tenner. Alt som minnet om moro var borte, og mens bergenserne smilte, satt Tromsø-publikummet tilbake med et velregistret nitrist show. Fotball skal være underholdning, men når denne kampen skal anmeldes, må det bli til politiet. 11 målsjanser i løpet av 90 minutter holder ikke mål. Da har vi notert rubbel og bit av det som foregikk framfor målene.

Jeg er fornøyd, vi fikk med oss det poenget vi kom for å hente. Fjorårets TIL-gutt Tore Hadler Olsen, fikk jubel da ha entret banen, da han forlot banen var alt av jubel forstummet. Vi burde ha vunnet denne kampen, sa Tommy Svensson, men det var ikke bare uflaks at det ikke gikk. 

 - Vi burde ha vunnet helt klart denne kampen. Vi burde hatt mål. Men det var ikke bare uflaks som førte til at bare ble ett poeng. Vi spilte en dårlig første omgang, og uoppfinnsomt i andre. Det krever fantasi å møte et så strukturert lag som Brann, og vi klarte ikke å være fantasifulle nok, sier TIL-trener Tommy Svensson.  

TILs beste Stig Arne Gjellestad var oppfinnsom - da alle andre var kjedelig. Jobbet godt offensiv fra sin backplass, og fikk på slutten mulighet å spille spiss, han skapte det peneste angrepet.   Dommer var Sven Kjellbrott fra Haugerud.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 24.03.2004

Del dette: