Allnorsk1.divisjon 1989: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Referat:   Ja, den Åråsen, den Åråsen, hviler det en forbannelse over denne banen ?, uansett hvordan gutan spiller, blir det tap. Denne kampen fikk et blodig urettferdig resultat. Derfor er det ikke rart LSK-guttene jublet mer enn lenge da de gikk av banen. En utrolig heldig seier, og poengtap for Rosenborg, gjør at seriegullet er enda nærmere for LSK. Denne kampen vant de med en eneste målsjanse, mens TIL hadde hele dusinet fullt av opplagte sjanser.

Egentlig forferdelig å tape en slik kamp, her har vi kontroll nesten hele kampen, og så får vi et drittmål imot. Det skal ikke gå ann, sier TIL-kaptein Lars Espejord. Og når finnmarkingen Ole Dyrstad får score på ei enkel heading, når det er tre minutter igjen av kampen,  ja da kan man lure på hva som skjer.

Bjørn Johansen var nok en gang TILs beste spiller. På et ellers jevnt lag, fikk han gitt flere eksempler på at formen er prima i øyeblikket. Flere fine forseringer skapte vansker for hjemmelaget, og 19 åringen var også frampå med scoringsforsøk som hadde fortjent en bedre skjebne.    Dommer var Tore Hollung fra Østsiden.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 24.03.2004

Del dette: