Allnorsk1.divisjon 1989: Brann - Tromsø IL

Referat:   Kampen var en eneste stor fest for Mike McCabe. TIL-spissen som scorte fem mål i fjorårssesongen var i knallslag, og senket Brann på egen hånd. Den irske måltyven lagde hat-trick, og med litt flaks kunne han godt ha puttet på et par til.

Det begynte ikke så bra for Tromsø IL, på Brann Stadion. Faktisk var de helt ute å kjøre de første 20-minuttene. Første målet kom etter 24 minutter, og da tok TIL helt over spillet, Brann ble parkert og gutan begynte å finne ut av Brann`s 4-3-3-formasjon. 

Et snaut kvarter etter den første scoringen kom nummer to, Brann`s keeper Kjetil Elvenes måtte gi retur på skudd fra Lars Espejord, og der dukket Mike opp. Da Mike avsluttet ballet med å dundre inn det tredje målet, måtte selv Brann-tilhengerne klappe for han.

Jeg har aldri scoret hat-trix i 1. divisjon før, smilte Mike McCabe lurt. For han er innstilt på å gjøre enda flere i kampene som kommer. At Mike var gladeste mann i TIL-garderoben overrasket vel ikke så mange. Først og fremst hadde han gjordt alle TIL-målene, men i tillegg hadde han spilt en god kamp. Det var en prestasjon i seg selv, for gressmatta på Brann Stadion var søkk våt, og sugde krefter.  

TILs beste var Mike McCabe.           Dommer var Roy Helge Olsen fra Frigg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 22.03.2004

Del dette: