Allnorsk1.divisjon 1988: Tromsø IL - Djerv 1919

Referat:   Feriefotball eller ei, mål ble det i alle fall, scoringer som skapte liv på tribunen. Ellers var kampen fattig på sprudlende underholdning. Etter et kvarter passer Tore Rismo til Tore H.Olsen - ballen fyker centimetre over gressteppet - og sitter klistret nede i høyre hjørne til keeper. Så mistet TIL kontrollen på midtbanen, da sørget gjestene for redusering. Gutan samlet seg imidlertid, og fikk en psykologisk scoring rett før pause, det var Kjetil Olsen som breisidet ballen i mål. Gutan hadde taket på andre omgang, uten at det ble scoringer av det.

Leve Olsen-banden !  Vi trenger dem - både underholdningsmessig og for suksessens skyld. Spør bare de 3000 tilskuerne som var på Alfheim. Hadde det ikke vært for at TIL har sin lokale utgave av hele TV-Norges kjeltringjeng - Olsen-banden - ville vi sovnet sånn midtveis i første omgang. Men Kjetil Olsen og Tore Hadler Olsen berget moroa og poengene.

Dårlig kamp ?  Helt enig. Men målene var herlige. Og så endte det jo med tre poeng. Dette fastslår mini-utgaven av Olsen-banden, nemlig Tore og Kjetil.  

Og kampens TIL-gutt ble Kjetil Olsen.   Dommer var Erling Haugen fra Våg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø og Nordlys)

Oppdatert: 20.03.2004

Del dette: