Cup NM 3.runde 1987: Tromsø IL - Grand Bodø

Hvor vil dette ende TIL-gutter ?  I hverfall ikke på Ulleval om dere ved å spille slik som Grand opplevde dere på Valhall. For dette var syltynne saker. Årets verste, hvor publikumstallet var det eneste som gledet.

Cupoppgjøret mot bunnlaget i den nordnorske 3. divisjonen ble en begredelig forestilling sett med TIL-øyne. Skjelden har vi sett mer gjerrig fotball. En ting var at TIL skjelden lånte bort ballen til det unge og rutinefattige Bodø-laget. Noe annet var at TIL-spillerne stoppet med det. De spilte og spilte til det kjedsommelige, før de avsluttet som en klump sirup foran mål.

Visst var TIL overlegent rent spillemessig. De holdt ballen mellom midtstreken og Grands 16-meter, nesten konstant. Grand-keeperen var for øvrig Bodø-lagets mest uheldige. 1-0 scoringen til Sigmund Forfang var litt av en gave. Keeperen gikk ti meter til side for å plukke ned et høyt tilbakespill, men feilberegnet og måtte gi retur, rett i beina til Forfang som dermed hadde åpent mål. Tore Rismo avgjorde kampen da det var et kvarter igjen.  

Dommer var Eirik Heim fra Storsteinnes.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 14.03.2004

Del dette: