Allnorsk1.divisjon 1987: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Referat:   Tom Lund (Lillestrøms trener) ble muttere og muttere, etter alle problemene gjennom de to siste sesongene de har møtt TIL. Truls Jensen scoret kampens eneste mål allerede etter fem minutter, og sto frem som en jubelgutt, nå hadde de fått seg en luke til nedrykksgruppa.

Gutan jobbet til seg tre poeng, for spillemessig var de ikke bedre enn LSK. Målet kom som sagt tidlig i kampen, etter en glimrende crosspassing fra Trond Steinar Albertsen, som Truls Jensen satte elegant i mål på direkten.- No føle æ mæ nån kilo letter -  jublet Lars Espejord, og klappet Truls Jensen på skuldra, for nå var det Truls Jensens tur til å være jubelgutt.

I de ti første minuttene av kampen maktet imidlertid TIL å spille underholdende fotball, og det var i den fasen avgjørelsen kom. TIL har for vane å score tidlig mot Lillestrøm, en scoring etter crosspasning fra Trond Steinar Albertsen satte Truls elegant i mål - på direkten.

Etter den gode åpningen mistet TIL grepet på kampen. Laget mistet det høye presset, og LSK fikk overta. Men fjorårets seriemester er nærmest ubehjelpelig i angrep. Lite nytter det at oppspillene er gode. Foran mål er LSK-laget ufarlig. Verken Joar Vaadal eller Sten Glen Håberg er sterke nok til å bryte gjennom TILs forsvar.

Første omgang var svak rent spillemessig. Og stort bedre ble det ikke etter sidebytte. I stadig større grad foregikk kampen på midtbanen.  

Dommer var Kåre Lindboe fra Vidar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 13.03.2004

Del dette: