Allnorsk1.divisjon 1987: Tromsø IL - HamKam

Referat:   Ja, fra direkte elendig til strålene fra ene kampen til den andre. Full fest i 90 minutter, Gutan gjennomførte en av sine beste kamper denne sesongen, TIL kontrollerte kampen spesielt den første halvtimen, og utrolig nok ble det ingen scoringer.

Men i andre omgang begynte ting og skje, først brente Lars Espejord straffe, noe som ikke skjer ofte fra den karen. Gjestene kom mer med i spillet etter hvert, men vi har jo Bjarte, mer trenger vi ikke si. Truls Jensen utnyttet i retur fra Ham-Kams keeper Einar Rossbach, nærmest liggende fikk han en tå på ballen og i mål. To minutter før slutt kunne man slippe jubelen løs, da sørget Kjetil Olsen for det andre målet.

Hvordan i all verden kan så situasjonen snu seg så fort for et fotballag?  Etter forrige helgs begredelige kamp mot RBK, til skikkelig gladfotball i denne kanpen. Det finnes mange svar - Lars Espejord er tilbake, og det betyr svært mye. TIL-kapteinen spilte glimrende, og sammen med Tore Rismo, Truls Jensen og Morten Kræmer vant TIL kampen på midtbanen. Et annet moment er at TIL-laget endelig våget å slippe seg løs.  

Dommer var Torodd Pressberg fra Strømsgodset.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 15.03.2004

Del dette: