Allnorsk1.divisjon 1987: Rosenborg BK - Tromsø IL

Referat:   Se til å ble frisk Lars Espejord, ellers havner TIL på nedrykksplass. Hvis var RBK sabla god, men uten Lars henger ikke TIL sammen. Når sjefen er borte famler resten av TIL-laget i blinde. Uten evne å til å ta tak i kampen. Uten evne til å spille SITT spill.

Rosenborg er i kjempeslag om dagen. De stortrives og er med ett blitt med i gullkampen, det beviste de fra første sekund i denne kampen. Men de fikk det svært lett mot TIL, som ikke hadde midtbane, bare to lagdeler, nemlig forsvarfireren og to ensomme angrepsspillere.

Mål fikk hjemmelaget først helt på slutten av første omgang. Gøran Sørloth tok ballen og dundret den i mål. Fem minutter ut i andre omgang var kampen i realiteten avgjort. Etter veggspill mellom Brandhaug og Sørloth, kom førstnevnte på skuddhold. Han misbrukte aldri den sjansen.

De siste 20 minuttene av kampen, gikk det litt bedre for gutan, Arne (Pøsen) Andreassen forsøkte en 4-3-3- formasjon, med Høgmo, Olsen og innbytter Trond Johansen på topp, da maktet TIL å presse langt høyere. Som ukuelige optimister, håper vi bedre spill neste kamp.


 

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 14.05.2003

Del dette: