Allnorsk1.divisjon 1987: Molde - Tromsø IL

Referat:   Hva nå Tromsø IL.?  Nå synes vi synd på dere, spillet har den siste tiden varmet oss, selvtilliten har vokst og målteften var også på vei tilbake.!  Det begynte så bra med 1-0 av Trond Johansen. At TIL spilte en god kamp, betyr ikke at de er feilfrie, og det viste seg ved Molde`s scoring. At Molde fikk nok en scoring var heller ikke godt å svelge. Vi håper gutan tar det positive fra denne kampen, med seg utover sesongen.

Forventningene var store foran bortekampen mot Molde. Borteseier er nemlig et ukjent fenomen for TIL. Nå skulle den komme. Og det var ikke så langt unna. Etter en nølende og famlende åpning begynte TIL-spillerne å finne seg tilrette. De tok ansvar og stolte på seg selv, derfor scoret Trond Johansen etter tretten minutter.

En Molde-forsvarer prøvde å headet ballen ut av eget felt, og mislyktes. Ballen går til værs. Lars Espejord dukker opp og stusser til Trond. Som vitterlig viser oss hva han kan. Med ryggen til målet får han ballen, demper den på brystet. Hiver seg bakover, og scorer på brassespark. Sesongens peneste TIL-scoring.

Etter dette var det nok av sjanser. TIL holdt godt følge med sine motstandere, og bidro til at første omgang ble underholdende. Etter en god første omgang er det vrient å heve seg i andre. Det greide heller ikke TIL. Denne omgangen tilhørte Molde, og de tok godt vare på mulighetene, med vinnermålet i det 75. minutt.

TILs beste var Tor Pedersen og Lars Espejord.   Dommer var Tore Hollung fra Østsiden

Oppdatert: 14.05.2003