Allnorsk1.divisjon 1987: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Referat:   Nå beveger Tromsø IL farlig fort mot bunnen av tabellen, fire poeng skiller kvalikk-plass. Nå er ikke Åråsen akkurat lykkebanen for TIL, og vi regner med bedre spill utover. Men til unnskyldnig, så hadde gutan tre cupkamper mot Rosenborg i beina før denne, Norges Fotballforbund kunne vært litt smidigere og ikke presset inn så mange kamper på så kort tid.

(En som vanlig veldig negativ Nordlys-journalist, Roger Ingebrigtsen, skriver dette): går det fort Tromsø IL. Farlig fort - mot bunnen av norsk 1. divisjon. Fire poeng skiller fra jumboplassen - tre til kvalikk-posisjon. Like greit å se det i øynene akkurat nå. Det går mot repitisjon av fjorårssesongen. Overlevningskamp til siste time. Ja, ja! sånt kan man bli patriot av !!

Første omgang på Åråsen var direkte pinlig for Tromsø IL vekommende. At LSK ledet 2-0 til pause var meget fortjent. Anført av formsterke Joar Vaadal spilte laget en av sine beste kamper for året. Andre omgang ble litt bedre for TIL. Etter et uttall feilpasninger og klare formasjonsproblemer, reiste laget seg de ti første minuttene.

Per Høgmo maktet å holde på ballen i angrep, og fikk dermed flere av spillerne engasjert i angrep. Men det ble med blaffet, etter en Kræmer-avslutning, et par halvsjanser og høyere press, falt TIL-laget sammen igjen.  

Tor Pedersen var TILs beste.    Dommer var Torodd Pressberg fra Strømsgodset.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 15.03.2004

Del dette: